Hjem Fotball EM er igang, kan Norge slå Tyskland som har vunnet 6.ganger på rad

EM er igang, kan Norge slå Tyskland som har vunnet 6.ganger på rad

juli 16, 2017

Martin Sjögren har fått kritikk for å ikke sette hårete mål for Norge, vi mener at det Norske kvinnelandslaget har mulighet for å nå veldig langt, spesielt fordi Tyskland som har vunnet EM 6. ganger på rad er i gruppe B og Vi befinner oss i gruppe A, vi møter ikke de før vi er varme i trøya. 

De som er litt oppe i åra husker sist de norske fotballjentene var best i Europa, 1993, før det har vi vunnet en gang, i 1987. Vi har totalt 2.gull, 4.sølv og 3.bronse.

Norge er i gruppe med Nederland, Belgia og Danmark. Det norske laget med superstjernen Ada Hegerberg som til daglig spiller i Olympique Lyonnais er ranket øverst på FIFA-rankingen av lagene i gruppa. Norge ligger på 11-plass, Nederland på 12-plass, Danmark på 15-plass og Belgia ligger 22-plass. Øverst finner du USA etterfulgt av Tyskland.

Les: Norge åpner mot Nederland

I gruppespillet møter Norge først  Nederland, deretter Belgia og Danmark.

 

Dette er våre kamper i gruppespillet:

1. runde: 16. juli kl 18.00 (NRK1)

Nederland – Norge

2. runde: 20. juli kl 18.00 (TV2)

Norge – Belgia

3. runde: mandag 24. juli kl 20.45 (TV2)

Norge – Danmark

Finalen spilles 6. august på FC Twente Stadion kl. 1700.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.