Ser ut som en kar som har bestemt seg for å gjøre det bra!

Det er trolig slutt for Sveits i EM på tirsdag for da møter de regjerende verdensmester Frankrike. – Når det er sagt, Frankrike har vist svakhetstegn og Sveits de har Xherdan Shaqiri. – Siden venstrevingen kom til Liverpool fra Stoke i 2018 har prestasjonene vært ymse, noe som har gjort at manager Jürgen Klopp ikke helt har stolt på han.

Fra lite spilletid på Anfield til suksess i EM!. Xherdan Shaqiri har vært strålende på et heller svakt Sveitsisk landslag. Uten Shaqiri hadde de allerede vært hjemme og trøstespist sjokolade mens de viste nøyaktig hva klokka var.

Les: 300 millioner er alt for lite for Kingsley Coman

Det er ikke slik at Xherdan Shaqiri har lyst til å forlate Liverpool, men han har lyst til å spille fotball hver eneste uke. Flere klubber har banket på døra, men ingen har så langt vært villige til å gi 20 millioner euro som Liverpool krever.

Overgangen vil bli bekreftet «veldig snart»

Italienske Lazio skal være villig til å strekke seg langt. Tuttosport skriver at det hvert øyeblikk vil bli bekreftet en overgang som trolig vil ligge på rundt 18 millioner euro, en sum Lazio ikke ville betalt foruten et suksessrikt EM.

Les: Sky Sports: Rafael Benitez blir Everton manager