Nr. 7 dropper Barcelona for Watford. (foto: watford, twitter)

Han har viet livet sitt til musikken og har fått en Sir-tittel på veien for lang og tro tjeneste innen underholdning. Når han ikke driver med musikk, er det fotball som gjelder.

Elton John er en ihuga Watford fan. Som styreleder for klubben bidro han til at Watford hevet seg fra fjerdedivisjon på 70/80-tallet til å bli en klubb å regne med i Premier League.

Les på Popidol: Kan Rocketman bli årets Bohemian Rhapsody?

The Rocket Man!

Les: Det blir tribunen på Tottenham-manageren fremover

John gav seg som klubbeier og styreleder i 2002, men ble utnevnt til ærespresident på livstid, og har ikke sluttet med å engasjere seg.

Faktisk er 71-åringen hyperaktiv i sin kommunikasjon med ledelsen.

-Han følger med på alt og har virkelig god kjennskap til klubben og spillerne. Han er konstant på tråden med meninger om laget og hvilke spillere vi bør kjøpe, sier styreleder Scott Duxbury ifølge Talksport.

Og hva med fotballkompetansen til Sir John?

-Han anbefaler spillere jeg aldri har hørt om. Og da speiderne får høre navnene, sier de: Ja, dette er virkelig gode spillere, la oss sjekke de ut, avslutter en imponert Duxbury.

Så du den, Elton? (foto: watford, twitter)

Javi Gracia må være en manager etter Eltons smak. 5-1-slakten mot Cardiff på fredag har hevet seg til en sterk syvendeplass i Premier League.

I´m still standing – yeah, yeah, yeah!

Les: Tidligere Weset Ham-manager fikk fyken – igjen