(c) Bilde: Åsane: Kristoffer Larsen

På siste dag av overgangsvinduet kan Åsane stolt presentere et kjent bergensk fotballnavn som vi tror vil løfte laget til comebacket i OBOS-ligaen – og som passer til lagets offensive og underholdende spillestil.

Askøyværingen Kristoffer Larsen har spilt 107 A-kamper for Brann, 35 for Sarpsborg 08 og i tillegg vært hos Lyngby der laget tok bronse i den danske superligaen og spilte Europa League to år på rad.

Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse

Han kommer til Åsane for å hjelpe klubben til et nytt år i OBOS-ligaen – og for å sette ny fart på sin egen spillerkarriere. Han spilte sist for Sarpsborg 08, 19 kamper i fjorårssesongen.

Nå ser Larsen frem til å bidra i den oransje trøyen:

«Jeg gleder meg til å bli en del av spillergruppen her. Åsane spiller en type fotball som passer meg godt, og det er heller ikke feil å flytte hjem til Bergen igjen»

Les på Popidol: Ozark siste sesong bekreftet: store endringer i sesong 4

Avtale for 2020-sesongen
Kontrakten er ut 2020 i denne omgang, men med ny stadion på gang og en klubb i stadig utvikling, utelukker ikke Larsen at oppholdet på Myrdal kan bli lengre.

«Jeg er bare 28 år og fortsatt ambisiøs. I første omgang handler det om å komme i skikkelig kampform og bidra for Åsane i årets sesong. Dersom ting går bra og jeg trives kan oppholdet bli forlenget».

Larsen er en offensiv spiller som kan bekle flere ulike posisjoner fremover på banen. Trener Morten Røssland forventer ikke at han er i toppform til seriestart, men i en tett sesong med 30 seriekamper på fem måneder tror han nykommeren vil bli en sentral spiller.

  • Kristoffer på sitt beste er en god eliteseriespiller. Vi skal ikke legge press på ham fra starten av sesongen, men når han kommer i kampform kan denne signeringen løfte oss flere hakk. Det er gledelig at en så etablert, lokal spiller velger Åsane, sier Røssland.

Han tror de som følger Åsane fra tribunene vil glede seg over å se teknikeren Larsen i den oransje trøyen.

  • Nå blir det enda gøyere å se kampene våre, avslutter han.