Han til venstre nå også fungerende som "sportsdirektør" (foto: psg, twitter)

Da Real Madrid fikk beskjeden om at en done deal med Mbappé ble undone, freste det i Madrid og hos La Liga. De visste at PSG hadde gitt 23-åringen master key til klubben, et gode Real aldri kunne eller ville tilby en spiller. Ifølge El Pais har Mbappé nå funnet sitt første prosjekt som «sportsdirektør».

Det virker veldig harmonisk når Mbappé og Neymar de siste årene har stilt opp til bilde, og skuer ut i horisonten med armen hengende over skulderen på hverandre. Neymar kom inn som rockestjerne i 2017, samtidig som klubben hentet en fremadstormende Monaco-spiller. Unge Mbappé hadde utmerket seg i Ligue 1 og Champions League, Neymar, han var Neymar.

LES: Toppklubb i Premier League vil ha Pickford!

De to spillerne har fulgt hverandre de siste fem årene, men der Mbappé har vokst seg til som PSGs største målgarantist, har Neymar hatt en dalende stjerne i klubben. Det ble riktignok kontraktsforlengelse på Neymar i 2021 til 2025, men forlengelsen henger også sammen med at ingen klubber har vært villige til å dra frem 1-2 milliarder for brasilianeren som har vært skadet gjennom de siste sesongene.

L’ Equipe hevder PSG ganske raskt kommer til å utnytte seg av opsjoner og binde Neymar ut 2027 for å skape ro, men skal vi tro El Pais, jobbes det parallelt med å skvise ut 30-åringen. Den franske avisens kilde tett på PSG-president Nasser Al-Khelaifi forteller at da Mbappé til slutt forlenget, kom det fra 23-åringen at Neymars manglende disiplin er skadelig for laget, og at det beste ville være å kvitte seg med brasilianeren.

SE NEYMAR DRIBLE SEG GJENNOM I BRASIL-DRAKTA:

LES: Sky Sports: Patrick Vieira signerer supertalent fra Ligue 1

Da Thomas Tuchel var ferdig hos PSG, kalte han managerjobben som «å være sportsminister som må forholde seg til spillernes familier og venner». Med Kylian Mbappé i ny rolle på Parc des Princes, skal påtroppende PSG-manager få kjørt seg skikkelig. Neymar også.