(foto: messi, twitter)

Barcelona og Real Madrid møtes på Camp Nou i sesongens første El Clásico på søndag, men det er uten at du kan se det på norske TV-kanaler. 

Sesongen er knapt i gang, med bare 9.kamper spilt, likevel mener de fleste eksperter at gullet allerede glipper for Real Madrid som under ledelse av Julen Lopetegui ligger på 7.plass. – Det er mulig de har rett, men tross alt er det bare 4.poeng opp til førsteplassen.

Les: Barcelona har ikke opplevd dette på 13 år – hva betyr det for El Clasico?

På søndag vil mye avgjøres, avstanden mellom Barcelona, som også har snublet litt i seriestarten og Real Madrid vil muligens bli for stor hvis det blir hjemmeseier på Camp Nou.

Tidligere Barcelona-kaptein, Carles Puyol, deler sin mening om Real Madrid før storkampen. Han mener laget har tapt seg etter at Cristiano Ronaldo gikk til Juventus.

«Når den beste spilleren drar, er det logisk at laget blir svakere. De må se etter andre løsninger og en annen måte å spille på. De var veldig avhengig av Ronaldos mål», sier Puyol til Marca.

Barcelona – Real Madrid søndag kl 16.15

Ekspertene vurderer at Barcelona er favoritter med 49% vinnersjanse, 25% sjanse for uavgjort og 26% sjanse for Real Madrid seier. Vinnersjansen til Barcelona ville helt klart vært enda større hvis de ikke måtte klare seg uten Lionel Messi.

For øyeblikket får du 1,96 på hjemmeseier, mens Real Madrid har hele 3.70 i odds. Poengdeling gir 3.75 ganger pengene tilbake.

Trykk her for å spille på kampen hos Betsson

Av en eller annen grunn, til tross for stor interesse, vises ikke La Liga på norske TV kanaler i år. – Alle Betsson kunder som har en positiv kontobalanse kan se alle La Liga kampene gratis det inkluderer selvsagt også El Clasico helt free of charge.

Klikk her og se El Clasico helt free of charge