Rett fra Bayern til suksess i Real-drakta.. (foto: real, twitter)

Sergio Aguero er endelig i gang med å gjøre nytte for seg hos Barcelona. Scoring i El Clasico må ha vært stort for argentineren, men for Barcelona ble det dessverre en trøstescoring. For det var Real Madrid som hadde kontroll i kampen.

Mens spansk media hadde hauset opp duellen mellom unggutta Ansu Fati og Vinicius Jr., var det helt andre spillere som sto for avslutningene. Sergio Aguero scoret sin syv minutter på overtid, da hadde Lucas Vazques satt inn scoring for Real Madrid fire minutter i forveien.

Les: Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

Men det var nykommer David Alaba som satte tonen for Real etter 32 minutter. Den tidligere Bayern-spilleren kom til klubben som hadde hatt Sergio Ramos og Raphael Varane i midtstopperposisjon i en halv evighet. I sitt første El Clasico viste Alaba at det er flere midtstoppere en Ramos som liker å være med på å avgjøre de største kampene.

På et nesten utsolgt Camp Nou var det et helt vanvittig trøkk som løftet hjemmelaget til et tidlig press, men møtte murveggen hos Real-forsvaret. Så etter halvtimen spilt kom El Clasico-debutant Alaba selv med ballen på en kontra, sentret, skrudde på turboen på vei mot Barca-målet, fikk ballen tilbake utenfor feltet, to touch og et nydelig skudd opp i motsatt hjørne.

Det ble ingen ydmykelse for Barcelona, men likefullt et surt hjemmetap. Carlo Ancelottis Real ser virkelig bra ut denne sesongen.

Les: Jack Wilshere gjør seg klar for januar