(c) Molde FK: Leke Samson James

Aalesund tjente godt på Leke Samson James da de solgte han i februar 2016 til kinesiske Beijing Enterprises for nærmere 19 millioner.

Molde har sett etter en erstatter for Erling Håland som skal ut og opp til sommeren, det passed dermed bra at Leke Samson James sin kontrakt i Kina ble terminert i slutten av februar og var klar til å forhandle med en ny klubb.

Leke håper å fortsette å bøtte inn mål
Molde har idag bekreftet avtalen «Leke Samson James har signert en kontrakt som strekker seg ut 2020, det bekrefter administrerende direktør Øystein Neerland. Leke har vist tidligere at han er en spiss av fremste klasse på øverste nivå. Vi glad for at han nå er i Molde og vi er trygge på at vi får ham i samme gode form som han var sist i Ålesund. Han er nå skadefri og klar for opptrening og vil være i slag om ikke så lenge. Leke er en gutt med en fantastisk personlighet, som vil gi mye positiv energi i gruppa, sier Ole Gunnar Solskjær.»

Leke James kom til Aalesund i 2012 og ble klubbens toppscorer (37 mål på 90 seriekamper) før han ble solgt til kinesiske Beijing Enterprises Group FC , Dessverre mistet James store deler av 2017 på grunn av skade og operasjon i hælen.