Hjem FotballEliteserien Eirik Bakke: » Vi er utrolig glad for å få ham hjem»
Eirik Bakke: » Vi er utrolig glad for å få ham hjem»

Eirik Bakke: » Vi er utrolig glad for å få ham hjem»

september 11, 2017

Tidligere i dag inviterte Sogndal til pressekonferanse på Fosshaugane Campus for å fortelle at Even Hovland var tilbake i saftbygda.

Sogndal-trener Eirik Bakke bobler over av glede: 

«Å få Even hjem igjen erTilbake i Eliteserien etter 3 år i Tysklanden fantastisk signering. Det er en lokal gutt som har den historien han har hatt med en så fyldig CV. Vi vet at han fortsatt har ambisjoner og er sulten på å bygge seg opp igjen til det nivået han skal være. Vi tror dette er en bra plass for ham å være nå, så får vi se hvor lenge vi får beholde ham. Vi er utrolig glad for å få ham hjem»

28-åringen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2020, men går det bra kan det bli vanskelig å holde på han.

Les: Tilbake i Eliteserien etter 3 år i Tyskland

Sportssjef Håvard Flo er like begeistret:

«Vi har hatt dialog med Even over en lengre peride etter at kontrakten gikk ut i Nürnberg. Den prossessen har dratt litt ut, litt for å gi ham en mulighet til å komme ut igjen. Det er en situasjon vi har forståelse for og har tatt hensyn til, men da beslutningen om å bli i Norge skulle bli tatt, så vi på det som naturlig at han skulle velge oss.»

 

Det blir ikke ferie hos Sogndal, allerede til helgens Eliteseriekamp mot Haugesund kan han være klar.

«Det er en bauta som kommer tilbake. Han har vært med oss over lengre tid nå og vet hvordan vi spiller. Han har vært bra på trening og man skal ikke se vekk ifra at han går inn i laget allerede til helgen» sier Bakke.

Sogndal befinner seg på en utsatt 13 plass i Eliteserien med 23 poeng, bare et poeng over kvalikplass.

(c) Foto: Sogndal

Les også: