Spissen Edinson Cavani er definitivt ferdig med Manchester United og en retur for 35 åringen til Paris Saint-Germain er ikke aktuelt. – Det er heller ikke aktuelt å trappe ned.

Nå er han aktuell som erstatter for Alexander Isak i Real Sociedad, det er Alexander Sørloth som var på utlån hos den spanske klubben sist sesong fra RB Leipzig også.

Nyansatte RB Leipzig manager Domenico Tedesco lovte Alexander Sørloth en fair sjanse til å lykkes, men så valgte klubben å hente tilbake deres store stjerne Timo Werner fra Chelsea så da forsvant den tanken ut døra. – Sørloth havet til og med bak Christopher Nkunku og Andre Silva. I tillegg er Yussuf Poulsen tilbake fra skade om kort tid.

Les: Newcastle er ikke ferdig! Nytt gigantbud

Det blir definitivt ikke lett å få spilletid i RB Leipzig fremover og da Real Sociedad solgte Alexander Isak til Newcastle for 70 millioner euro for noen dager siden åpnet det opp for en retur. – Leipziger Volkszeitung skriver Sørloth på vei tilbake til Real Sociedad på et nytt utlån.

Under utlånsoppholdet til Sørloth scoret han åtte mål på 44 kamper for Sociedad. I La Liga startet nordmannen 20 av de 33 kampene han var på banen.

Samtidig vurderer Real Sciedad flere spilllere.

Edinson Cavani som kom til Europa og Napoli i 2010 har hatt en svært imponerende karriere og sentral i oppturen til Paris Saint-Germian. Med PSG vant Cavani Ligue 1 hver sesong (fra 2013) bortsett fra 16/17-sesongen. Han ble toppscorer i 16/17- og 17/18-sesongene. I juni 2020 gikk kontrakten hans ut, og han gikk til Manchester United på «deadline day».

Det kan bli en ny «Deadline Day» signering denne gangen også. Flere klubber skal være interessert, blant annet nylig blitt Nice, Valencia og Villarreal, og nå Real Sociedad.

Les: Går mot overgang til en større engelsk klubb for Wilfried Zaha

Cope melder at Real Sociedad er med i kampen om Cavani. Alexander Isak som snart er spilleklar for Newcastle legger igjen store penger og gir rom for både Edinson Cavani og Alexander Sørloth.

Etter tre runder i La Liga har Real Sociedad to seiere og et tap.