Edinson Cavani

Hovedårsaken til at Antonio Conte forlot Inter Milan etter å ha blitt Serie A mestre og endte opp i Tottenham var de kinesiske eiernes manglende økonomiske muskler for å følge den italienske managerens plan. – Conte ønsker å vinne Champions League og til det trengs store penger.

Økonomien er litt bedre i Inter Milan, men klubben ser etter muligheter for å kutte i budsjettene fortsatt. Alexis Sanchez som klubben først hentet på lån fra Manchester United og så overtok fullt og helt etter en sesong i 2020 er en av de som tjener best. La Gazzetta dello Sport melder at de regjerende seriemestrene igjen ser mot Manchester United, denne gangen for å spare penger.

Les: Ingen har gått fra Manchester United til Liverpool siden 1964 (!)

Sanchez kom på free transfer etter sitt totalt mislykkede opphold hos Manchester United. 17 scoringer og 23 assists på 99 kamper i Inter-drakta er ikke så halvgærent, men manager Inzaghi mener tydeligvis at klubben har fått ut det de kunne av free agent Sanchez. Motivasjonen for å kvitte seg med 33-åringen i sommer er tydeligvis høy. Calclomercato hevder Inter åpner utgangsdøra for bud på under 4 millioner euro.

Dersom Milan-klubben lykkes med å selge Sanchez, så vil fokuset være på Cavani. – Den argentinske klubben River Plate skal være interessert.

Edinson Cavani kom til Manchester United fra Paris Saint-Germain sommeren 2020. Siden den gang har den 35 år gamle angrepsspilleren satt inn 19 mål på 56 kamper i United-trøya. For noen dager siden var Barcelona frempå overfor Cavani og så, ser det ut til hans valgmuligheter er utvidet.

Les: Marc Overmars på plass i ny klubb som ikke er så opptatt av #MeToo

Cavani har blant annet en fortid i de italienske klubbene Palermo og Napoli.