Edinson "El Matador" Cavani! (foto: Boca Juniors)

Da den lite vennlige PSG-exiten kom 2020, dro Edinson Cavni tilbake til Uruguay og brukte tiden til sauegjeting og lange turer på fjellet. Så ringte Ole Gunnar Solskjær og gjengen, ikke lenge etter var en av verdens vasseste spisser tilbake under den sterkeste spotlighten. Cavani gjorde sine saker på Old Trafford, men oppholdet ble dessverre stykket opp av skader. Snart to år etter exiten fra Manchester United viser 37-åringen at han still going strong.

Forrige sesong ble det 28 kamper i Valencia-drakta (7 scoringer), i 2023 var det klart for signering med ikoniske Boca Juniors i Argentina. Fire av de syv første seriekampene denne sesongen har Cavani fått spilletid, men sto før mandag uten scoring. Så smalt det til fra 37-åringen.

LES: The Guardian: To trenere igjen på lista til å erstatte Pochettino

Boca Juniors spilte mot Belgrano i Copa de La Liga Profesional, en skikkelig rysare av en kamp. Belgrano tok tidlig ledelsen og holdt den til det 63. minutt. Da ble de møtt av et Cavani-ras med 3 scoringer på 16 minutter fra den tidligere Manchester United-spilleren.

Kampen endte med 3-2 serier til Juniors, Cavanis første hattrick siden 2019. Forrige halve sesong i den argentinske drakta produserte Cavani bare 3 mål på 16 kamper, denne sesongen er 37-åringen tilbake der vi kjenner ham.

Som vi digger denne energibunten av en spiller!

F7: Trener fikk sparken – på toppen av serietabellen