Toppformen som aldri kom i den hvite drakta. (foto: Real Madrid)

Eden Hazard var kongen av Premier League i Chelsea-drakta frem til 2019. Liverpool-supporterne husker fortsatt med gru Hazards dribleraid fra midtbanen forbi 7-10 Liverpool-spillere til scoring. Real Madrid var overbevist de hadde skutt gullfuglen da overgangen til San Bernabeu var på plass før 2019/20-sesongen. Historien forteller noe helt annet, signeringen ble La Liga-gigantens dyreste og minst innbringende investering ever. Det gjør det ikke mindre smertefullt for spanjolene å høre at Hazard selv så det komme.

75 kamper. 7 scoringer. Dette var Hazards status da han spaserte ut som free agent forrige sommer etter å ha innkassert godt over 3 millioner kroner i ukelønn fra 2019 til 2023.

LES: Mudryk misset muligheten som kunne revitalisert karrieren utenfor Stamford Bridge

I et intervju med LËquipe forteller den nå pensjonerte spilleren at han kom for trener Zidane og den hvite drakta, ikke Real-spillet.

-Jeg har vært fan av Zinedine Zidane siden jeg var barn. Den hvite drakta, Bernabeu og Real Madrid har en aura som ingen andre. De er helt spesielle, begynner Hazard.

Så kommer det.

-Bortsett fra det, var jeg klar over at jeg ikke passet inn. Real Madrid er en klubb som suser fremover, sånn er ikke jeg. Jeg var heller ikke fan av spillestilen deres sammenlignet med andre klubber, fortsetter 32-åringen.

F7: Tottenham kupper signering fra selveste Barcelona

Så hvorfor i huleste ta overgangen på toppen av karrieren?

-.. Men likevel, det var min helt store drøm. Jeg kunne ikke avslutte karrieren uten å ha spilt for Real Madrid, avslutter Hazard til den franske avisen.