Hjem Champions League Eden Hazard tror på suksess i Champions League

Eden Hazard tror på suksess i Champions League

juni 4, 2017

Etter Premier League seieren har Chelsea naturlig nok opparbeidet seg en god dose selvtillit. Eden Hazard mener laget hans kan lykkes i Champions League allerede neste sesong, spesielt hvis de lykkes i overgangsvinduet. De er tilbake i Champions League og klubben tenker å nå langt. 

 

«Champions League er en veldig tøff turnering med mange sterke lag som er i stand til å komme i semifinalen eller finalen. Hvis vi fortsetter på samme måte som vi har spilt denne sesongen, så vi kan gå langt», sier Hazard til Chelseas hjemmeside.

Samtidig som disse ambisjonene meddeles forteller Hazard at han vil høre på ethvert tilbud som Real Madrid måtte komme med. Det rykes nemlig at de spanske mestrene ønsker Eden Hazard og når de vet han drømmer om å vinne Champions League har de et meget godt argument i en eventuelt overgang.

Spurt av HetLaatsteNiews om han ville lytte til et tilbud fra Real Madrid, sa han: ‘Selvfølgelig skal jeg lytte. Vi alle har våre drømmer. Det kan være Spania, det kan være med Chelsea. Jeg er bra der jeg er nå. Jeg tror jeg kan bo på Chelsea i mange år. Men det er ikke noe jeg tenker på akkurat nå. Vi får se.»

26-åringen Hazard har spilt i Chelsea i fem sesonger, men har ingen umiddelbare planer om å flytte på.

«Dette er mitt andre hjem, og jeg er glad i Chelsea. Jeg vil bare fortsette å bevare intensiteten og fortsetter å vinne trofeer.»

Eden Hazard ble kåret Årets spiller Chelsea for tredje gang i hans tid i klubben.  Chelsea fans ønsker han videre, men om han spiller i Premier League eller La Liga etter sommeren blir spennende å følge med på.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.