Toppformen som aldri kom i den hvite drakta. (foto: Real Madrid)

På lørdag sørget Dani Carvajals og Vinicius Jr’s scoringer for at Real Madrid vant sin 15. Champions League-tittel. Champagnen fløt i garderoben og på VIP-tribunen på Wembley. Det kom likevel en ekstra regning i kjølevannet av den sportslige og økonomiske oppturen. Igjen var det Eden Hazard som skulle sørge for noen minutter med dårlig stemning.

Egentlig en helt vill historie, men kontrakt er kontrakt. Eden Hazard signerte femårsavtale med Real Madrid i 2019 med kontraktsutløp sommeren 2024. Real Madrid og Hazard avsluttet arbeidsforholdet ett år før tiden, men dette påvirker ikke Chelsea. Londonklubben solgte spilleren til La Liga-klubben for rundt 90 millioner pund pluss opp mot 40 millioner pund i bonuser. Bonusene var også koblet til Champions League-suksess.

LES: Graham Potter kan få de perfekte arbeidsforholdene til å reise seg som Premier League-trener

Ifølge The Telegraph og ESPN får Chelsea solide 5 millioner pund i bonusutbetaling for Hazard, året etter at han sluttet hos Real Madrid og la opp som spiller. Hazard spilte absolutt ingen rolle i Reals Champions League-bragd, men kontrakten med Chelsea går til 2024.

Nesten 70 millioner kroner i ekstraregning for Real Madrid-historiens største og dyreste flopp – året etter at spilleren endelig forlot klubben.

F7: UEFA avgjør om Manchester United og Manchester City kan spille sammen med søsterklubber i Europa

Men nå er det vel endelig slutt.