Denne duoen har hvertfall dratt ut gode penger på Man United.

Da fansen stoppet Super League planene var tillitten til eierne og deres representanter på et lavnivå. Manchester United sin pengemann ble ofret og han annonserte sin avgang. – Etter åtte kontroversielle år valgte Ed Woodward å trekke seg til mange fans sin store begeistring og i desember skulle det være over.

Daily Mail skriver at Ed Woodward er i samtaler om å forlenge oppholdet i Manchester United ved å ta på seg en ny konsulentrolle. – United ikke klare til å la ham gå ennå.

Les: Marca: Skjer dette drar Cristiano Ronaldo

Diskusjoner pågår om en overgang til en konsulentrolle, noe som ikke ville gi Woodward den samme makten som han nyter nå, men som fortsatt vil gi ham betydelig innflytelse over de røde djevlenes virksomhet både på og utenfor banen.

Men om han ville være en heltidsansatt eller bare tilgjengelig for en telefonsamtale innimellom, er ennå ikke klart.

United har ennå ikke navngitt Woodwards etterfølger i styrerommet. Mange rykter har kretset rundt nåværende administrerende direktør Richard Arnold, men foreløpig er det ingenting konkret.

En av Woodwards siste oppgaver i hans nåværende rolle har vært å diskutere fremtiden til manager Ole Gunnar Solskjær, hvis posisjon er truet store tap mot både Liverpool og Manchester City.

ESPN opplyser at konserndirektøren holdt samtaler med Solskjær i helgen i etterkant av 2-0-tapet for City, der han har gjort det klart at sjefens stilling ikke er i umiddelbar fare.

Les: Bekreftet: Watford henter akrobatisk keeper