Hjem e-sport e-Sports: Hvem blir verdens beste FIFA-spiller?

e-Sports: Hvem blir verdens beste FIFA-spiller?

august 17, 2017

VM i FIFA gikk av stabelen i går i London, og det skal kjempes om tittelen, verdens beste FIFA-spiller.

 

Mesterskapet blir streamet på skysports.com 

32 av verdens beste gamere i fotballspillet FIFA17 møtes fra onsdag til fredag denne uken, og skal bruke både XBOX One og Playstation 4 for å kåre den beste spilleren. Finalene spilles på fredag og de kan du se på Skysports soccer AMs facebook-side.

By the way

Skysports.com har snakket med tidligere finalist David Bytheway (bra navn), for å høre hvem han har som favoritt. Bytheway er proff gamer, og spiller for Wolfburg i tysk Bundesliga

Bytheway kunne fortelle at det ikke er lett, men nevner»Timo ‘Timox’ Siep som en av utfordrerne til tittelen. Timox og Bytheway er lagkompiser i Wolsburg.

«It is like in F1 when they say Mercedes always hold that extra engine mode for the final qualifying session. Timo reminds me of that.»

«He plays at 90 per cent but when he needs to, he kicks it up to 100 per cent. He is probably one of the best in the world.»

Godt betalt

Førstepremien får hele 154 00 Pund, som tilsvarer noe som 1,54 millioner kr. Er man god til å spille, er det virkelig gode penger å tjene.

Det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren og den store pengepremien under VM i London, Central Hall Westminster. Finalen spilles fredag kl 1800 norsk tid.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.