AC Milan herjer i Serie A og selv om deres svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic har tatt en en liten pust i bakken beviser han at alder ikke er noe problem. Nå har manager Stefano Pioli fått en ide som kan gjøre angrepet enda hvassere.

Wilfried Zaha er en av flere som har blomstret opp etter han har forlatt Old Trafford, siden han forlot Manchester United i februar 2015 har det vært mange forsøk på å hente han tilbake fra Crystal Palace, men det har ikke skjedd, nettopp på grunn av hans erfaringer. – Det var tryggere å bli i sin barndoms klubb.

28 åringen fortsetter å ha suksess og Crystal Palace har ingen ønske om å la Zaha gå, på de 12 første kampene i årets sesong har det blitt 8 mål og 2 assist. – Flere klubber ønsker seg en målfarlig og kreativ angrepsspiller.

Les: Jens Petter Hauge får følge av Barcelona-spiller

AC Milan som ligger på førsteplassen i Serie A ønsker å bli enda sterkere denne våren for å sikre seg sin første Scudetto på ti år. – Etter 14 kamper har de 34 poeng et poeng foran stadion kamerat Inter Milan. ( Juventus er hektet fullstendig av og ligger 10 poeng bak på en sjetteplass, Andrea Pirlo har ikke lykkes så langt som manager, han tippes som den neste som får sparken i en storklubb)

Wilfried Zaha og Zlatan Ibrahimovic sammen vil utgjøre et rått angrep som hvis det blir en overgang i januar vil bli spennende å følge med på. – Det vil sikkert være et miljø som tidligere Bodø/Glimt spiller Jens Petter Hauge vil trives med å være en del av.