Saul Niguez

Det som alle trodde skulle bli en prat hvor Chelsea ville dra i land en avtale for Atletico Madrid -midtbanespiller Saul Niguez ble akkurat det motsatte. Den 26 år gamle spanjolen ønsket seg bekreftelser på at situasjonen han havnet i ikke skulle gjenta seg i Chelsea istedenfor kunne ikke manager Thomas Tuchel komme med noen lovnader.

Atletico Madrid har under Diego Simeone sin ledelse blitt en av Europas aller beste klubber, med sitt foreløpige høydepunkt å hentet hjem La Liga trofeet sist sesong. Midtbanespiller Saul Niguez ønsket å bli brukt fast der han «virker best» men ble istedenfor brukt som en slags superreserve nesten helt uavhengig av posisjon på banen. – Det fører til, sikkert med rette at hans potensial ikke utnyttes.

Les: Ble hentet opp av Solbakken – nå syvdobler Mohamed Daramy lønna

Saul Niguez ville ha bekreftelser fra Thomas Tuchel om både spilletid og posisjon på banen, da han ikke fikk det sa den meget attraktive 26 år gamle spanjolen høflig nei takk til en overgang.

Stamford Brigde kan ikke være som Wanda Metropolitano.

De som husker tilbake til begynnelsen av sommeren så var Liverpool de som først kontaktet Atletico Madrid for å få i gang en avtale, men for et par uker siden kunne manager Jürgen Klopp fortelle de hadde andre midtbanespillere i kikkerten og med det var bare Manchester United og Chelsea igjen av de som var komfortable med prisen.

Vi kan nesten garantere at Manchester United etter å ha sjokkert mange med å signere tilbake Cristiano Ronaldo kommer til å kjøpe noen flere, tvert imot.

I følge 90 minutter var Chelsea svært nære med å signere Saul, men det stoppet brått.

Faktisk hadde Chelsea i praksis blitt enige med Atletico Madrid, hvor det bare gjenstod i en videresalgsklausul.

Les på Engelske Klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

Chelsea har en mengde midtbanetalenter, inkludert Jorginho, N’Golo Kante og Mateo Kovacic. Med slike spillere etablert ville Saul finne det vanskelig å tvinge seg inn i laget, det var akkurat dette Thomas Tuchel fortalte han.

Som et resultat legger 90min til at Saul sannsynligvis vil bli i Atletico, som han signerte en niårskontrakt med i 2017. – Saul Niguez har gitt Diego Simeone beskjed om at han vil vekk fra klubben. Etter at byttehandel-plot´et med Barcelona gikk i vasken der Griezmann og Saul skulle møte hverandre i svingdøra, jobbes det intenst for å løse det kjølige forholdet mellom Atletico-manageren og midtbanespilleren.

«Forrige sesong snakket han med klubben om hva han har bruk for, og han savner å spille på en posisjon hvor han føler seg viktig. Jeg mener at Saul ble Saul fordi han kan spille alle steder, men han og flere rundt ham ser det kanskje som negativt» sa Simeone tidligere i sommer ifølge AS.