Hjem Eliteserien » Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var 6 år

» Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var 6 år

juli 16, 2017

Haitam Aleesami spilte Serie A klubben Palermo som rykket ned i Serie B, før det må vi  helt tilbake til John Arne Riise som spilte for Roma 2008/2009 sesongen for å finne siste norske Serie A spiller.  Nå ser det ut til at vi har en ny Nordmann øverst i italiensk fotball.

Les: Nå blir det tomt for nordmenn i Serie A

Endelig ser det ut til at Odds 19 år gamle tekniske vidunder Rafik Zekhnini er på vei til Serie A- klubben Fiorentina. Det er en fantastisk god nyhet, både klubben og landet setter pris på teknisk fotball.

Idag spilte han trolig sin siste kamp for Odd, med representanter for Fiorentina på tribunen. Odd går ikke tomhendte fra det heller, ifølge fotballjournalisten Gianluca Di Marzio skal overgangen ligge på 14,3 millioner kroner.

Les: Rafik Zekhnini må komme seg bort fra bondelandet

Dagens kamp mot bunnlaget Viking ble en trist affære for Odd, de tapte 0 – 2 på hjemmebane i Skien.  Zekhnini trives best på ventrekanten og får han nok spillerom vil han briljere enda mer for Fiorentina enn det han har mulighet til for Odd.

Det har ikke vært mange Norske i Serie A, de mest kjente på 2000 tallet foruten John Arne Riise, var John Carew (også i Roma) og Tore André Flo spilte for Sienna.

 

«Det er noe jeg har drømt om siden jeg var seks år, så vi får bare se hva det blir til»

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.