Lucas Torreira

For et år siden hentet Arsenal Lucas Torreira (23) fra Sampdoria for 28,65 millioner euro og ga han en avtale frem til sommeren 2023. – Pilene peker oppover etter en meget godt sesong, nå kan suksessen både hjelpe og hindre midtbanespilleren fra Uruguay med å få spille for sin drømmeklubb AC Milan. 

Lucas Torreira er ifølge en rekke italienske medier misfornøyd med Arsenal og ønsker å bli solgt, men prisen kan bli for høy for hans drømmeklubb som må spare for å ikke grave seg lenger ned i økonomisk hengemyr.

Les: Bekreftet: bud på 1,2 milliarder på Joao Felix har tikket inn

Tidligere denne måneden fortalte Torrreira om sine problemer i England.  «Jeg synes det var bedre i Italia. England er en helt annen verden, et mye større land. Jeg har store problemer med språket, noe som gjør at jeg har vanskeligheter med å komme i kontakt med folk».

I følge Transfermarkt er verdien til Torreira 55 millioner euro, så de 45 millioner euro som Arsenal etter sigene krever er ikke urimelig, men fortsatt vanskelig for AC Milan. Etter at AC Milan kom med et start-bud på 8 millioner euro har Lucas Torreira formelt fortalt Arsenal han ønsker å bli solgt.

Les: Sky Sports: To bud har kommet på Harry Maguire

En overgang kan dog bli vanskelig å gjennomføre, fordi Arsenal krever så mye som 40 millioner euro, tilsvarende snaue 400 millioner kroner for å selge Torreira.

At Lucas Torreira er en kommende stjerne er begge klubber klar over, så langt har han18 landskamper for Uruguay.

Som junior spilte 23-åringen for Montevideo Wanderers og italienske Pescara.