Mr Bellerin forteller han til Mundialmag han tar moteråd fra sin gamle sjef Arsene Wenger

En av managerlegende Arsène Wenger sine absolutte styrker var å finne talenter på de merkeligste steder i ung alder og skape legender. – Et eksempel på dette er Ballon d’Or-vinner George Weah spilte under Wenger i Monaco, hvor han vant Coupe de France.

Wenger fant i 2011 Hector Bellerin på Barcelona Youth og brakte høyrebacken til Arsenal, nå melder Sky Sports at Barcelona ønsker å hente 25 åringen tilbake til Camp Nou, en arena han har drømt om å spille på med Barcelona drakt siden han var en liten gutt.

Les: Kjøper en fotballklubb: «Prøver å hjelpe!»

10 år i Arsenal er lenge, spesielt uten sin gamle mentor, som forøvrig sa nei takk til å lede Barcelona.

Sky Sports melder at Barcelona jobber med å hente tilbake Hector Bellerin fra Arsenal. Den spanske avisen Sport skriver også at katalanerne ønsker å hente backen hjem, men at også PSG lurer i kulissene.

Sky Sports hevder at Barcelona har vært i kontakt med Arsenal, men at det trolig vil bli en komplisert oppgave å lande en avtale nå. Londonklubben krever angivelig mellom 25-30 millioner euro for høyrebacken.

I dagens marked skal det være umulig for Barcelona å betale en slik sum for spilleren, men manager Mikel Arteta skal også være klar over at han må selge for å handle ytterligere, noe som kan gi rom for forhandlinger.

Ronald Koeman og hans Barcelona har tidligere i overgangsvinduet blitt koblet med Liverpool-profilene Geroginio Wijnaldum og Sadio Mané.