(c) Bilde: Brann FK: Debutant Aune Heggebø gratuleres av veteran Daniel Braaten

Etter å ha gjort mange dårlige valg med spilleroverganger og behandling av egne spillere har vi dømt Brann nord og ned i årets Eliteserie, foreløpig ser det ut til at vi har tatt seriøst feil. – Etter fire spilte kamper ligger Brann på andreplass med 10 poeng. 

Nå ser det ut til at det gror godt i klubben også, 16 år gamle Aune Heggebø fikk intet mindre enn en drømmedebut og scoret etter 4 minutter i cupkampen mot Sandviken noe som må være rekord.

Les: Brann-kapteinen hadde valget mellom Chicago og Bergen

«Det var kjempegøy! En kjempedeilig følelse» forteller han på Brann sine sider når kampen er over og han får sjansen til å kjenne litt på godfølelsen.

Han innrømmer at debuten var spesiell:

«Det kribler litt ekstra i magen når du spiller for A-laget til Brann. Og i tillegg scorer»

Det var som seg hør og bør enveiskjøring, Sandviken skal ikke ha noe å stille opp med, de spiller tross alt i 4.divisjon. Da Aune Heggebø kom innpå var stillingen allerede 5 – 1 til Brann.

Heggebø hadde kun et fåtall kamper for Brann 2 bak seg da Lars Arne Nilsen ga 16-åringen sjansen i en offisiell A-kamp for Brann.

– Jeg har vært med på én A-lagstrening før. Det var godt å få prøve seg. Jeg vil ikke spekulere for mye, men det store målet er å få bli fast på Brann. Jeg ønsker hovedsaklig å spille og utvikle meg på Brann 2, så får vi se veien videre, sier en ydmyk Aune Heggebø.

Flere debutanter
Det var ikke bare Aune Heggebø som kunne gå fornøyd av banen. Også Nicholas Marthinussen, Jonas Fredriksen, Andreas Mjøs og Eirik Moldenes fra U-gruppen debuterte.

Brann møter Stabæk som slettes ikke har hatt en god start på årets sesong på lørdag kl 1800 på Brann Stadion.

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp