Hjem Fotball En drøm som går i oppfyllelse
En drøm som går i oppfyllelse

En drøm som går i oppfyllelse

mars 14, 2017

Sander Berge har spilt seg inn på landslaget med imponerende spill på Genk både i serien og i Europa League. Han er veldig ung som spiller og er en våre tore talenter som har på mesterlig vis klart overgangen til profflivet ute.

«Det er nesten ikke mulig å komme utenom Sander som han har spilt. Per Joar har også sett ham live. Det kjennes som om Sander er en spiller som konkurrerer om en plass i startoppstillingen. Men han er 19 år, og det blir spennende å se han når vi samles. Jeg synes han har alle egenskaper som trengs. Han er en allround-spiller og har en spilleforståelse som er interessant. Og han er stor.» sa Lars Lagerbäck på dagens pressekonferanse.

Les vår artikkel fra noen dager siden om Sander Berge

Sander Berge går i sin bestefars fotspor Ragnar Berge var venstreback i Vålerenga i etterkrigsårene.  Han startet sin karriere i Asker og gikk til Vålerenga før han havnet i Genk i januar.  Han har spilt på alle ungdomslandslag siden han siden 2013 så det er ikke overraskende, men  veldig hyggelig han nå er tatt ut til VM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland i Belfast 26. mars.

Her er Landslaget uten Ødegaard

Les også: