Hazard i en av sine mange sportsbiler. (foto :Hazard, twitter)

Den tidligere superstjerna i Premier League falt ned i et stort sportslig hull da han signerte med Real Madrid i 2019 og forhandlet seg til en ukelønn på rundt 5 millioner kroner. Carlo Ancelotti ledet Real Madrid til triumf i Champions League og La Liga forrige sesong, men det var så og si uten Eden Hazard på kamparenaen. Heller ikke denne sesongen har Hazard spilt en rolle hos Real, bortsett fra å være en spiller som «fyller opp» en posisjon på treningsfeltet. Nå er Hazard mektig lei.

-Jeg savner å spille og jeg savner å være på banen for å føle meg viktig. Når man føler seg viktig, så får man selvtillit, og når man har supporterne med seg, så er alt lettere, begynner Hazard i et intervju med RTBF.

LES: Simon Mignolet har tatt den tøffe avgjørelsen

-Hvorfor jeg ikke spiller? Det er lagkamerater som spiller godt og laget vinner, så det er vanskelig å foreta endringer. I hans (Ancelottis) øyne fortjener jeg nok mindre enn andre. Dere burde spørre ham, kommer det fra en tydelig sår spiller.

Vi lurer på om han ikke har spurt Ancelotti selv.

-Det er gjensidig respekt, men jeg kommer ikke til å si at vi snakker sammen, for vi snakker slett ikke sammen, sier Hazard.

LES OGSÅ: «Pogba skulle spille i dag, men sånn er livet»

Rundt 5 millioner kroner i ukelønn, verken prater med sjefen eller jobber på kamparenaen for lønna. Snodig historie som koster Real Madrid dyrt, for Hazard har drømmen om San Bernabeu blitt et sammenhengende mareritt.