"Harmonien" råder hos United. (foto: united, twitter)

Ligacup-tittel på plass i premieskapet, semifinale i FA Cup, med i kampen om de to siste Champions League-billettene i Premier League. Kvartfinale i Europaligaen. Selv om grinebiter Gary Neville hisser seg opp over hvordan United-spillerne presterer, Erik ten Hag fortsetter å vinne kamper. Nå skjer det en drastisk endring hos en motstander som kan gi United nok en fordel.

På søndag tapte Sevilla 2-0 mot Getafe, på tirsdag var trener Jorge Sampaoli historie hos Sevilla. Den stolte klubben har de siste sesongene nyt godt av Julen Lopeteguis ledelse – helt til motgangen kom og klubben mente suksesstreneren var den som hindret suksessen. I oktober ble argentineren Jorge Sampaoli hentet inn som ny trener, etter han beleilig hadde trukket seg som Marseille-trener før sesongen på grunn av misnøye med spillerkjøp.

31 kamper, 13 seire, 12 tap. Det blir stående som status på jobben Sampaoli la ned i Sevilla, på tirsdag var det slutt.

LES: Roy Hodgson tilbake i Premier League!

Manchester United møter Europaligatittel-grossisten Sevilla 13. og 20 april til kvartfinaler, dette blir nå ikke bare mot en klubb som halter med begge beina i La Liga, også med den tredje treneren for sesongen. Hvem det blir er ikke kjent.

LES OGSÅ: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney