(foto: dortmund, twitter)

Jude Bellingham er kanskje verdens mest ettertraktede tenåring. Borussia Dortmund-talentet kommer ikke til å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu.

Den unge engelske landslagsspilleren, som har sett lagkameraten Erling Haaland flytte til Man City, bekreftet nylig at han vil spille foran den «gule veggen» også i 2022-23-sesongen.

LES: Manchester City henter tilbake Maresca

«Jeg ser virkelig frem til neste sesong,» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten.

«Jeg gleder meg til det endelig begynner. Men ja, jeg vil være her neste sesong, og jeg vil være klar.

Men selv om 19-åringen forblir i Bundesliga kommende sesong, forventes det neste sommer at en rekke klubber kjempe om signaturen hans.

Manchester United, Liverpool og Champions League-vinnere Real Madrid antas alle å være interessert i den talentfulle tenåringen.

I motsetning til Haaland og mange andre Dortmund-spillere før ham, har ikke Bellingham en utkjøpsklausul i kontrakten. Dette gir den tyske talentfabrikken en enorm fordel når det kommer til forhandlinger og overgangssum.

Kontrakten hans utløper ikke før i 2025, og Dortmund står dermed ikke i fare for å miste den tidligere Birmingham-spilleren, uten å få godt betalt. Ifølge SportBILD har de åtte ganger Bundesliga-vinnerne satt en astronomisk prislapp på hele 120 millioner euro på Bellingham!

SE BELLINGHAMS SCORINGER 2021/22:

Landet i Italia: – Jeg er så glad

Siden Bellingham kom til Signal Iduna Park i 2020 har han spilt i 89 kamper totalt.