Eric Bailly

Den ivorianske midtstopperen har lagt bak seg en sesong på utleie hos Marseille. Da Bailly kung fu-sparket en motstander på banen til sykehusopphold tidlig i sesongen, ble det ingen höjdare verken for spiller eller klubb. Under 900 minutter på banen var langt under forventningene. Tilbake hos Manchester United jobbes det aktivt for å finne ny klubb.

For hos Erik ten Hag er det ikke mer å hente. Ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano har United-ledelsen gitt beskjed til 29-åringen han står fri til å se seg etter ny klubb (hint-hint).

LES: Lokalavisen El Diario Vasco: – Veien ligger åpen for å hente Sørloth

Romano hevder det er tre klubber som har meldt sin interesse for midtstopperen med 113 kamper i den røde drakta: Ikke overraskende to klubber fra «Ronaldo-ligaen», mer interessant er den fra Marco Silva og Fulham.

Ifølge Romano har en av de saudiarabiske klubbene tatt kontakt med Bailly, mens Fulham og den siste klubben har gått til United-ledelsen som avgjør overgangssummen for spilleren med kontraktsutløp 2024.

Eric Baiily har fortsatt en del fans som mener han aldri fikk sjansen han fortjente hos Man United, vi tar gjerne en ny runde med Bailly i startelleveren hos Fulham.

LES OGSÅ: Matt Doherty tilbake i Premier League etter en svipptur til La Liga