Donny van de Beek

Donny van de Beeks Manchester United-mareritt ser ut til å nærme seg slutten, Girona er på nippet til en billig avtale for å signere den nederlandske midtbanespilleren.

En signering på 40 millioner pund fra Ajax i 2020, Van de Beek startet bare fire Premier League-kamper i sin første sesong på Old Trafford og befant seg snart helt ute av prioritetsrekkefølgen, selv etter ankomsten til hans tidligere Ajax-sjef Erik ten Hag.

Les på Engelske klubber: Agent sier Manchester United manager Erik ten Hag trakk pluggen for VM-vinner og gikk for Onana

Med totalt 62 kamper og bare 2 157 minutter med action i løpet av de siste fire årene, ser Van de Beek endelig ut til å starte karrieren han ønsker seg på nytt. Relevo var først ute og avslørte at det var inngått en avtale om å selge midtbanespilleren til Girona.

Rapporten hevder at avtalen mellom United og Girona dreier seg om et gebyr på bare 500.000 euro – bare 1 % av det Manchester United kjøpte for. – Det skal være mulighet for å tjene mer, hvis Donny van de Beek leverer.

Viktigere er at personlige vilkår ennå ikke er avtalt mellom Van de Beek og Girona, som vil møte 27-åringen i løpet av de kommende dagene for komme frem til en avtale.

Les: Liverpool i pole position til å signere Slots tidligere kaptein

En flytting til Girona ville gi Van de Beek sjansen til å gjenforenes med tidligere Ajax-lagkamerat Daley Blind, som nylig signerte en ny kontrakt etter sin avgjørende rolle i å lede Girona til en sjokkplass i neste sesongs Champions League.