Donny Van De Beek

Den nederlandske stjernen Donny Van De Beek har hatt en vanskelig førstesesong på Old Trafford. Han har virket direkte puslete de gangene han har fått sjansen av manager Ole Gunnar Solskjær.

Donny Van De Beek har hentet inn en personlig trener for å hjelpe til med å få muskler. – Han vet at hvis han skal klare å bryte inn på Manchester United sitt førstelag trenger han å forbedre både styrke og kondisjon. Siden overgangen fra Ajax i fjor sommer, en overgang som var på 40 millioner pund, har det bare blitt fire starter i ligaen og resten kom fra benken.

Les: Bodø/Glimt satser på OBOS-Ligaens største talent

I sommer har det vært mye snakk om en overgang til Barcelona, – La Liga klubben skal ha lagt inn et skambud som ble avslått.

I følge The Athletic dro Van de Beek hjem til Nederland etter å ha måtte droppe EM troppen, tok to uker fri og begynte deretter på en plan for å styrke fysikken.

Rapporten sier at 24-åringen i samarbeid med Uniteds ansatte dro til FysioConcept, et ‘spesialisert treningssenter i Amsterdam’ og deltok i styrketrening.

Den engelske toppsjiktet er kjent for å være mer fysisk enn noen av de andre ligaene rundt kontinentet, og spillere som er nye i ligaen kan ofte slite med det i utgangspunktet.

Lagkamerater har absolutt lagt merke til forbedringen i midtbanespillerens muskler, med Harry Maguire som spøkte med at kollegaen ville strekke kapteinbindet, etter at Van de Beek hadde det under vennskapet med Brentford.

Van de Beeks sjanser til å bryte seg inn på førstelaget kan ha blitt forbedret av den kommende signeringen av Raphael Varane. – Solskjær vil angivelig dumpe sitt nåværende system med å ha to defensive pivoter og i stedet spille med bare en, med ytterligere to progressive midtbanespillere.

Les: Saul Niguez sine folk er i England

Det er sannsynligvis Paul Pogba og Bruno Fernandes, men Van de Beek kan ha fordel hvis franskmannen blir solgt.