Malang Sarr

På slutten av hver sesong slippes et stort antall spillere av klubbene sine. Det er aldri lett å forhandle om kontraktforlengelser. I dette landskapet haver det alltid noen anerkjente spillere uten klubb som går gratis videre .

Vi har valgt ut de fem beste spillerne som for øyeblikket er arbeidsløse.

Les: Magnus Carlsen fortsetter seiersmarsjen

Edison Cavani

Den 33 år gamle spissen forlot Paris Saint-Germain på slutten av kampanjen 2019/20 og har fortsatt ikke blitt påmeldt. Atletico Madrid virket som hans mest sannsynlige destinasjon, men nå er Roma og Inter Milan de mest aktuelle sammen med nyopprykkede Leeds. I det nåværende markedet er Cavanis overføringsverdi 20 millioner euro, ifølge Transfermarkt.

Mario Götze
I motsetning til Andre Schurrle, ser denne verdensmesteren ut til å ville fortsette karrièren etter å ha blitt løslatt av Borussia Dortmund.

28-åringen, som scoret vinnermålet i VM-finalen i 2014, er blitt koblet til flere klubber, men ingen har signeret ham ennå. For øyeblikket er Gotze verdt 10,5 millioner euro i overføringsmarkedet.

Ryan Fraser
Den 26 år gamle vingen har mange frierere klare. Den skotske landslagsspilleren forlot Bournemouth ved kontraktens utløp 30. juni og har et godt rykte i Premier League etter et imponerende 2018/19 sesong, der han scoret syv mål og gjorde 14 assist.
Fraser er for tiden verdt 17,5 millioner euro i overføringsmarkedet.

Ezequiel Garay
Etter en bitter avskjed fra Valencia leter den 33 år gamle midtbacken etter nye arbeidsgivere. Argentineren jobber for øyeblikket med å komme seg etter en ødelagt leddbånd, en skade han pådro seg tidligere i sesongen. I følge Transfermarkt er overføringsverdien hans 4,8 millioner euro.

Malang Sarr
Dette unge supertalentet ble ikke enig med Serie A klubben Nice og ble ikke med på en forlengelse. I følge Daily Mail er det interesse for 19-åringen fra Arsenal, selv om det ikke er oppnådd noen avtale mellom de to partiene ennå.
I følge Transfermarkt er overføringsverdien til Sar 16 millioner euro.

Blålink: Wear One