Der er døra. . (foto: city, twitter)

Manchester City-spilleren Bernardo Silva står angivelig i fare for å bli ofret av av de ferske Premier League-mesterne. Den tidligere Monaco-mannen har ikke vært like viktig for City i årets sesong som tok laget til Champions League-finalen i 2020-21. Han har ett mål og to assist i 11 starter i turneringen som endte med tap i finalen mot Chelsea.

Silva har kjempet om en fast plass på laget i Premier League-sesongen, men var blant annet ubrukt reserve i tre av Citiys fem siste Premier League-kamper.I følge The Telegraph planlegger Pep Guardiola og Manchester City å rydde opp i det som kanskje er fotball-verdens aller sterkeste tropp. Bernardo Silva som var en ligaens beste spillere i fjor har i år kommet i skyggen av spillere som İlkay Gündoğan, Riyad Mahrez og Phil Foden. Men det vil neppe være vanskelig for City å få solgt den hardtarbeidende teknikeren for en solid sum denne EM-sommeren.

Bernardo Silva er klar for EM 2021. Om du tror Silva og Portugal vinner EM kan du få de beste suurimmat vedonlyöntibonukset om du vil tippe på sommerens fotball-høydepunkt.

Styreleder Khaldoon Al Mubarak har bekreftet at klubben vil erstatte Citys toppscorer Sergio Aguero i sommer, så eventuelle midler som samles inn fra Silvas potensielle salg kan gå mot å signere en ny superspiss, med sterke rykter om både Harry Kane og Erling Braut Haaland.

LES OGSÅ: Gir opp Declan Rice, beveger seg til nestemann på lista

Om det ikke kommer et tilbud som Haaland-leiren ikke kan si nei til tyder mye på at Braut tar et år til i Tyskland.

Mens Harry Kane har sagt at han ønsker å forlate Tottenham og vinne titler før karrieren hans er over. Men med en prislapp på 1,5 milliarder må City både selge spillere og kanskje tilby Tottenham noe i bytte for å få i stand en overgang i sommer.

Silva har scoret 35 mål og assistert 44 i sine 201 kamper for Manchester City på tvers av alle turneringer, og hans eksisterende kontrakt på Etihad utløper ikke før i 2025.

En annen superstjerne som kan være på vei bort fra den blå delen av Manchester, og bidra til å frigjøre kapital er Raheem Sterling. Sterling har heller ikke spilt en like viktig rolle i Guardiolas vinnerlag denne sesongen, og havnet bak supertalentet Phil Foden.

I London åpner dette opp for en stor mulighet. Arsenal er desperate etter å hente inn en offensiv kraft som kan løfte klubben etter en skuffende sesong. Ifølge Daily Mail gjør Arsenal seg klare til å gi et bud på Sterling. Med interesse fra Real Madrid og Barcelona skal det godt gjøres at Sterling ender opp hos klubben uten spill i Europa neste sesong, men i dette overgangsvinduet kan alt skje.