I am back - and Liverpool is back in business. (foto: liverpool, twitter)

Da Diogo Jota ble hentet til Anfield fra Molineux Stadium gikk det meste veien for Liverpool. 19 kamper uten den skadede portugiseren har vært tunge for Klopp og gjengen. Det spiller selvfølgelig ekstremt mye inn på hva som skiller seire fra tap, men etter å ha sett Jotas påvirkning på hele Liverpool-laget mot Arsenal, tenker vi vårt.

Arsenal har fått vind i seilene de siste månedene og hadde kommet seg nesten opp i ryggen på Liverpool før lørdagens kamp mot de røde. En overlengen 3-0 til Liverpool etter to scoringer av Jota er en rimelig sterk bekreftelse på at Liverpool har reist seg fra en midlertidig knestående.

Les: Dybala sier igjen nei til Premier League-klubb

-Noen ganger kan du gå lang tid uten scoringer, men jeg var der i dag for å gjøre forskjellen, og det er det jeg alltid førsøker på, sier en beskjeden tomålsscorer til BBC etter kampen.

Beskjeden, med tanke på at han først ble satt inn etter 61 minutter. Tre minutter senere sendte han Liverpool i ledningen.

24-åringen står dermed med 8 scoringer (fire av dem mot Arsenal!) på 13 Premier League-kamper. Holder Jota seg skadefri resten av sesongen begynner det sterkt å minne om et Liverpool som redder topp fire-plassen.

Go Reds!

Les: Tusenvis av tilskuere får oppleve Kane, Bale og gjengen uten den førdømte skjermen