Hjem Fotball Diego Costa på vei til Italia?

Diego Costa på vei til Italia?

juli 27, 2017

Diego Costa har i flere år vært Chelseas målgarantist, men nå er han på vei ut. De blå fra Londons vestkant har signert Alvaro Morata og den brasiliansk-fødte spanjolen kan være på vei til varmere strøk igjen.

 

Det er SkySports.com som melder at den italienske storklubben AC Milan snuser på Diego Costa. Etter at klubben fikk nye eiere fra Kina tidligere år, har klubben virkelig satt i støtet for å forsterke troppen. Målet er nok å hevde seg blant de beste igjen. Det er AC Milans styreformann Marco Fassone som har vært i samtaler med spillerens agent Jorge Mendes.

Da Fassone ble spurt om Costa, fortalte han at han ikke ønsker å uttale seg om andre klubbers spillere, men at Costa er en fantastisk spiller, men han er Chelsea-spiller. Det er mye jeg kan snakke med Mendes om, men Costa er Chelsea-spiller.

Altså et standard svar når ting ikke er spikret ennå, men at Fassone bekreftet at han har hatt samtaler med agenten til en spiller som leter etter ny klubb, betyr jo med all sannsynlighet at AC Milan ønsker Costa sine tjenester.

Costa som har scoret 58 mål for Chelsea fikk beskjed at han ikke lenger var ønsket i klubben etter sist sesong. Han skal selv  ha uttalt at han ønsker seg tilbake til Atletico Madrid, men Madrid-klubben har ikke lov til å signere spillere før januar 2018. Det øker sjansene for en overgang til AC Milan betraktelig.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.