Semifijnale-stemning i Saudi-Arabia.

Spania og Italia har solgt landets supercup-arrangement til Saudi-Arabia. Tyrkia gjorde det samme, men har trukket kampene tilbake til landet. Det var nylig stor stemning under El Clasico-møtet i den spanske supercupfinalen, den spanske ligaen og klubbene fikk valuta for pengene. Det må likevel være en snodig opplevelse for Real -og Barca-supportere som ikke får mulighet til å følge sin klubb live i en tittelkamp. For supporterne hos to italienske klubber må torsdagen kamp i Riyadh virket helt meningsløs.

Napoli og Fiorentina møttes i supercup-semifinale i Riyadh i Saudi-Arabia på torsdag. Stadionet er nesten på størrelse med Ullevaal med plass til 25 000 tilskuere. Da Serie A-spillerne gikk ut på gressmatta, satt det 9 762 på tribunen, melder Football-Italia.

LES: Er så giret på å signere Ivan Perisic at kneskaden ignoreres

For en supercup-semifinale…

Tilskuerne som kom gjorde seg bemerket, men ikke helt som arrangøren ønsket det. For i kampen mellom Napoli og Fiorentina vaiet et gigantisk klubb banner – for Lazio. Eller, kanskje ikke når vi google translate teksten: Lazio er dritt.

Napoli vant komfortabelt 3-0 og møter enten Inter eller Lazio i finalen.

F7: Tidenes overgangssuppe