Number One? (foto: united, twitter)

Det har ikke vært mange lovordene fra Paul Scholes denne sesongen, bortsett fra noen difuse støtteerklæringer til Solskjær og at ting tar tid. Derfor ble det en oppkvikkende melding fra steinansiktet Scholes om at siden januar er det faktisk mulighet å se United spille igjen.

United-legenden med den superkorte managerkarrieren hos Oldham Athletic takker Bruno Fernandes for at kampene på Old Trafford blir noe mer enn et pliktløp.

-Fernandes ser ut til å ha bragt liv i dette laget. Han har fått laget som ikke var spesielt severdig i kamper til nå å bli virkelig spennende. Vanligvis trenger en spiller fra et annet land mer tid, skryter Scholes til BT Sport.

Les: United visste godt hvorfor de skulle styre unna Christian Eriksen

Så hva er så spesielt med denne portugiseren?

-Hva jeg liker med Bruno? Alt, så langt. Kreativitet, oppmerksomheten hans på banen. Før ballen kommer til ham vet han hva han har rundt seg. Den eneste i Premier League han minner meg om er Kevin de Bruyne. Han er den beste spilleren i ligaen, men Fernandes er rett bak, avslutter Scholes.

Les på Popidol: Til helgen skrives historie for David Beckham

Vi slutter oss til skrytekoret, selv om vi er tilhengere av å beholde bakkekontakten litt lenger enn Scholes.

Hvis vi skal sammenligne prestasjonene til de to denne uken, er det et stykke opp for United-spilleren å matche de Bruynes avgjørende innsats for å snu kampen mot Real Madrid fra tap til seier – på San Bernabeu.

Les: Solskjær grøsser fortsatt når han snakker om denne kampen