What do you say, Harry?

Noen av verdens største fotballspillere har bare noen uker igjen av sine kontrakter. – Det betyr, at hvis ikke de blir enige med sin klubb veldig raskt kan de gå til an ny klubb gratis.

Fordelen for en spiller i å gå ut kontrakten, hvis de er ettertraktet er først og fremst en meget god mulighet for å ta den i fortjenesten kjøpende klubb får ved å slippe å betale for overgangen. Ofte kan det utgjøre en lønnsøkning som tilsvarer 50% av forventet kjøpesum.

Les: Umulig å «bli kvitt» Thomas Müller

Her får du en oversikt over noen av de største stjernene som har kontraktsutløp:

Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain.
Kylian Mbappe er trolig den største stjernen som kan bytte gratis denne sommeren. Franskmannen har lenge vært ryktet til Real Madrid, men i forlengelsen av PSG er fortsatt et alternativ. – For noen dager siden svarte manager Mauricio Pochettino 100% sikkert på spørsmål om han og Mbappe blir neste sesong.

Paul Pogba, Manchester United
Det er bekreftet at Paul Pogba ikke vil forlenge kontrakten med Manchester United. Pogba har blitt koblet til en overgang tilbake til Juventus. – Den franske superstjernen må trolig godta et kraftig lønnskudd ikke bare i forhold til det Manchester United tilbød med en forlengelse, men også i forhold til det han tjener i dag.

Franck Kessie, AC Milan
AC Milans midtbanespiller har ennå ikke forlenget kontrakten med den tradisjonsrike klubben. Han har blant annet blitt koblet til en overgang til Barcelona, ​​men en kontraktsforlengelse er fortsatt en mulighet.

Paulo Dybala, Juventus
Det er allerede bekreftet at Dybala ikke forlenger kontrakten med Juventus. Argentineren har blitt koblet til flere klubber. – Det står ettersom vi skjønner mellom Inter Milan og Manchester United.

Antonio Rüdiger, Chelsea
Rüdiger har allerede bekreftet at han ikke vil forlenge kontrakten med Chelsea, likevel har ikke London klubben gitt helt opp, men først må de få på plass nye eiere. Real Madrid er favoritter til å sikre tyskerens signatur.

Andreas Christensen, Chelsea
Danske Andreas Christensen har ikke forlenget kontrakten med Chelsea. Spanske medier har fått vite at han allerede har signert kontrakten sin med FC Barcelona.

Ousmane Dembele, Barcelona
Ousmane Dembeles kontrakt går ut til sommeren. Franskmannen har blitt ryktet til blant annet Newcastle, men en kontraktsforlengelse er også sannsynlig.

Alexandre Lacazette, Arsenal
Mye tyder på at han ikke forlenger kontrakten med London-klubben. Han har lenge flørtet med sin tidligere klubb Lyon.

Angel Di Maria, Paris Saint-Germain
Argentineren har vært i PSG i mange år, og han har opsjon på ytterligere ett år i kontrakten. Det er imidlertid foreløpig ikke kjent om den vil bli tatt i bruk.

Christian Eriksen, Brentford
Christian Eriksen signerte kun en seks måneders kontrakt med Brentford. Eriksen har sagt at han ennå ikke vet hva fremtiden bringer.

Divock Origi, Liverpool
Den belgiske spissen har vært sterkt knyttet til en overgang til AC Milan når kontrakten hans i Liverpool går ut.

Luka Modric, Real Madrid
Den kroatiske midtbanemaestroen har faktisk gått ut med Real Madrid denne sommeren, og spanske aviser har fått vite at han forlenger kontrakten til 2023.

Luis Suarez, Atletico Madrid
Suarez sin tid i Atletico Madrid kan snart være over. Den erfarne spissen er knyttet til en overgang til Aston Villa.

Daniel Amartey, Leicester
Amartey har vært i Leicester siden 2016, da han byttet fra FCK. Det er foreløpig ikke kjent om han forlenger eller om han vil bytte klubb.