This is an eye.

Når Max Allegri sier han vil flytte til utlandet etter han er ferdig i Juventus, betyr det alle land foruten Italia. – Når en med hans bakgrunn kommer med en slik uttalelse følger de aller fleste klubber godt med. 

Italieneren er på vei til å vinne sin fjerde Serie A tittel med Juventus, før det var han trener for AC Milan. – Han har blitt nevnt ved flere anledninger som arvtager for Arsene Wenger i Arsenal og Antonio Conte i Chelsea.

Les: Ønsker dødelig angrepstrio, mangler en

Managerjobben til Arsene Wenger hang i en tynn tråd etter forrige sesong hvor klubben for første gang ikke klarte topp fire og Champions League kvalifisering, nå ser det ut til å skje igjen. Pr nå ligger de på en sjetteplass med 14.poeng opp til Tottenham på fjerde. The Mirror skriver at klubbhøvdingene aktivt leter etter alternativer.

Les: Gir Arsenal kamp om arbeidsledig tysker

Forårets seriemestre Chelsea ser heller ikke ut til å klare topp fire, de ligger på femteplass med 8.poeng opp til Tottenham.

Wenger kan gå bort fra Arsenal på slutten av sesongen, med klubbhøvdinger vurderer allerede alternative alternativer etter en katastrofal kampanje, rapporter The Mirror.

Allegri vil være et godt alternativ for begge lag, intet mindre enn et varp. Allegri snakket med pressen før tirsdagens oppgjør mot Real Madrid.

«Jeg skal helt sikkert reise til utlandet, jeg er ferdig i Italia».

Juventus som nådde kvartfinalen etter å ha sendt Tottenham ut av Champions League møter Real Madrid i morgen. Han håper ikke på en gjentagelse av fjorårets finale som vi alle vet gikk i favør av Real Madrid.

Første kamp spilles hjemme på Juventus Stadion i morgen kl 2045, mens returoppgjøret er på Santiago Bernabéu Stadion onsdag 11 april.

Sjekk ut oddsen