You guys. (foto: Manchester United)

De siste månedene har det ikke gått en pressekonferanse for Erik ten Hag uten at han har fått spørsmålet om «misnøye hos spillerne», «tapt garderobe», «misnøye hos eierne» eller andre relaterte temaer. De siste dagene har The Guardian meldt United-ledelsen uansett vil sparke Ten Hag, mens United-treneren selv uttalte til nederlandsk media han har fått beskjed han er med på satsingen videre. Alt dette bråket har gjort alt annet enn å stresse Ten Hag før lørdagens FA Cup-finale.

Få levnet Manchester United en sjanse mot byrival og Premier League-mester Manchester City, men en tent ungdomsgjeng hos Manchester United overrasket totalt lagmaskinen City.

LES:Wayne Rooney tilbake i managerstolen etter å ha senket sin forrige klubb

Alejandro Garnacho utnyttet tabbe til City-keeperen til 1-0 og første scoring i FA Cup-finalen av en tenåring siden Cristiano Ronaldo gjorde det i United-drakta 2004.

Nok en United-tenåring skrev seg inn i historien med scoring, også før pause. Kobbie Mainoo utnyttet en genial no look-pass av Bruno Fernandes og overlistet keeper Ortega til 2-0.

Andre Onana slipp City tilbake på slutten av andre omgang med en altfor lett scoring av Jeremy Doku, men United holdt inn til seier. Snakk om prestasjon av undervurderte Man United-spillere og ikke minst Erik ten Hag som har blitt hakket på i flere måneder.

Vi venter spente på bekreftelser på Erik ten Hags fremtid på eller utenfor Old Trafford.