Har hatt mye moro også. (de gea, twitter)

Historien om han som innimellom er verdens beste keeper David de Gea begynner å bli veldig lang, siden han kom til Old Trafford i 2011 har klubber forsøkt å snappe han fra Manchester United.

En god stund har det vært de spanske gigantene Real Madrid som håper å kunne lokke keeperen til Bernabeu, de øyner nå muligheten for å lykkes i og med at det bare er et år igjen av avtalen.

Les: ESPN: Barcelona har gitt klarsignal for Coutinho-overgang!

Manchester United på sin side vil forlenge, men forhandlingene drar ut i tid og skal vi tro nylige rapporter er årsaken at keeperens agent jobber hardt for å skrape ut en enda større lønnspakke.

Ifølge Daily Mirror er United villig til å tilby De Gea opp til £ 350 000 i uken for å overtale ham til å bli, men avisen legger til at de spanske internasjonale representantene krever  £ 500 000 i uken.

Les på Popidol: Trailer: Absolutt alle med i Quentin Tarantinos nye film

Som pressemiddel er David de Gea sitt uttalte mål om å en gang spille for Real Madrid og at de helt sikkert er villig til å betale han det som kreves. Hver eneste overgangsvindu siden sommeren 2015 har Real Madrid vært frempå

Nåværende Real Madrid-keeper Thibaut Courtois har blankt avvist en byttehandel hvor han reiser til Old Trafford, og de Gea går motsatt vei.