Arnaut Danjuma

Speiderne til Liverpool trengte ikke dra langt for å se nederlandske Arnaut Danjuma Groeneveld herje på venstresiden til Villarreal og gang på gang skape store problemer for Manchester United keeper David de Gea.

Etter kampen melder Goal om stor ros for den kampavgjørende keeperen fra manager Ole Gunnar Solskjær.

  • «Heldigvis hadde vi verdens beste keeper i kveld. David var fantastisk»
  • «Han hadde en vanskelig sommer der han deltok i EM uten å spille. Han kom tilbake med en stor vilje og hardt arbeid som jeg liker, og han har fått en fortjent retur.»
  • «Han reddet oss i kveld».

Les: Det geniale valget som sendte Jude Bellingham forbi Kylian Mbappé

Villarreal var best i onsdagens Champions League gruppespillkamp mot Manchester United. Det tok Ole Gunnar Solskjær sitt mannskap godt over halvspilt kamp før de begynte å agere som et lag.

24 år gamle Arnaut Danjuma har vært i Liverpool sitt søkelys en god stund, men denne sommeren satt de på henna da venstrevingen gikk fra Bournemouth til Villarreal for 23,5 millioner euro. – Det blir ikke billigere nå, trolig må Liverpool hoste opp det dobbelte hvis de skal hente han til Anfield. Uansett reiser speiderne hjem med gull i blikket etter kampen.

Daily Mirror skriver at ser Liverpool på Danjuma som en potensiell langsiktig erstatter for Sadio Mané, hvis kontrakt utløper sommeren 2023.

Danjuma kontrakt til sommeren 2026.

I høst har han startet sesongen med tre mål på seks opptredener i alle turneringer. Forrige sesong scoret han 17 mål og åtte assists på 37 kamper med Bournemouth.

Les: En av verdens tøffeste midtstoppere ga fra seg 3 billetter til Premier League

Manchester United – Villarreal 2-1
Champions League gruppe F
53′ 0-1 Paco Alcacer
60′ 1-1 Alex Telles
90′ 2-1 Cristiano Ronaldo