Vi lurte på hvor det hadde blitt av karen.

Southampton har forlenget med sin redningsmann Mark Hughes frem til sommeren 2021.

I mars sparket Southampton Mauricio Pellegrini og ansatte i stedet for Mark Hughes for å forsøke å redde klubben fra å rykke ned. – Oppdraget lyktes, selv om det bare ble et poeng i snitt på de siste åtte kampene.

Det betyr at Kornelius Hansen som akkurat har signert en proffkontrakt med Southampton kan dra nytte av en manager med lang erfaring både som spiller og manager.

Les: Kornelius Hansen klar for Premier League

«Nå er det avgjørende at vi tar med oss den utrolige støtten vi opplevde i de siste kampene inn i neste sesong. Staben og spillerne kommer til å jobbe hardt hver dag for å oppnå suksess» sier Hughes på klubbens nettsider og fortsetter:  «Mark, Eddie og jeg er henrykte over å ha signert langtidskontrakter med klubben. Det var det eneste alternativet vi vurderte etter å ha tilbrakt åtte uker i klubben».

Mark Hughes har tidligere, Blackburn, Manchester City, Fulham, Queens Park Rangers og Stoke. Som spiller var den tidligere angriperen innom klubber som Manchester United, Barcelona, Bayern München, Chelsea og Everton, samt Southampton.​