Det var ingen som skjønte hva som skjedde i Serie B kampen mellom Ascoli og Lecce. Folk hadde knapt fått inntatt sine plasser på tribunen før kampen var over.

Dommeren blåste av kampen etter fem sekunder da Manuel Scavone falt bevisstløs etter å ha fått en skulder i hodet. -Lecce-spilleren kolliderte med Ascoli-spiss Giacomo Beretta i lufta og falt bevisstløs på bakken. 31-åringen mottok behandling på banen før han ble fraktet av gårde til sykehus.

– Han ble kjørt til sykehuset for nærmere undersøkelser etter at han mistet bevisstheten i lufta. Han ble reddet av det medisinske støtteapparatet på banen, hvor han raskt fikk bevisstheten tilbake, skriver Lecce på Twitter.

Les: Solskjær: «Jeg tror han vil være tilgjengelig»

Lagene ble tydelig preget av skaden, og dommeren valgte å avbryte oppgjøret. Kampen blir gjenopptatt på et senere tidspunkt.

– Både våre og Lecces spillere var enige om at det ikke var nødvendig å fortsette kampen. Vi var alle rystet og urolige av hendelsen, skriver Ascoli-direktør Gianni Lovato på Instagram.

Flere italienske medier meldte allerede fredag kveld at midtbanespilleren var ut av livsfare. Lørdag publiserte Lecce et bilde av at Ascoli-spiller Beretta besøkte en smilende Scavone på sykehuset.

https://twitter.com/TheSportGossip/status/1091677933536792576

31-åringen er lånt ut fra Serie A-klubben Parma til Lecce, som kjemper om opprykk til italiensk fotballs gjeveste selskap.