Alt for spillet. (foto: brentford, twitter)

Christian Eriksen skal bestemme seg i løpet av de neste ukene hvor han skal spille neste sesong. Manchester United og Brentford venter på svar fra Christian Eriksen på kontraktstilbudene deres når han kommer tilbake fra ferie.

Dansken har nå to alternativer han skal velge mellom. Det står mellom hans nåværende klubb og Manchester United, som begge har tilbudt ham en kontrakt, siden hans seks måneders avtale med Brentford utløper i slutten av måneden.

SISTE: Real Madrid-stjerne velger bort Liverpool

Sky Sports rapporterer at begge forslagene er «veldig gode» – men Uniteds tilbud antas å være «mer økonomisk lukrativt».

Sjansen til å jobbe med den nye United-sjefen Erik ten Hag, som han spilte under i Ajax, og sjansen til å bli med i deres nye æra sies å være attraktiv, men familien hans skal ikke ha så lyst til å flytte fra London.

Eriksen ønsker førstelagsfotball for å sikre seg en plass Danmarks VM-tropp i november. Penger antas ikke å være det viktigste for dansken. Dermed stiller Brentford med gode kort og kan love garantert fast plass på laget.

RYKTER: Chelsea i dialog med Neymar

Tidligere denne uka ble det rapportert at Eriksen hadde takket nei til United, men en overgang til Old Trafford skal fortsatt være aktuelt for den kreative dansken.

Sky melder også at en retur til Spurs nå er lite sannsynlig etter at Antonio Conte styrket midtbanen med Yves Bissouma fra Brighton for £25 millioner.