Har ikke spilt kamp siden før jul, men tilbake på trening. (foto: barcelona)

Det er ikke få ganger vi har formidlet rykter fra spansk media om Coutinhos endelige exit i sommer, gjerne koblet til en eller annen Premier League-klubb. Nå har Coutinho selv hatt mer enn nok med å jobbe seg frisk etter flere kneoperasjoner, men skal være på god vei tilbake. Så hva skjer med 29-åringen i klubben som skriker etter å ta frem motorsaga på lønnsbudsjettet?

Coutinho ble hentet til Camp Nou for 135 millioner euro. Fordeler du litt flåsete dette beløpet over 90 kamper (med 23 scoringer og 14 assists), blir kostnaden ekstrem med å ha brasilianeren i troppen.

Les: Premier League klubb henter fengselsfugl

Det hjalp heller ikke Barcelona-supporterne at Coutinho scoret to for Bayern i den ville 8-2 seieren mot Barcelona – i en leieperiode som endte med at Coutinho fikk kysse Champions League-trofeet. Mens Barca-supporterne sørget.

Mundo Deportivo hevder Barcelona har innsett at et riktig bud på Coutinho ikke kommer i sommer, og at u-svingen skal iverksettes.

Les på Engelske klubber: Tilbake etter kraniebruddet som kunne gått skikkelig ille

Den spanske avisen hevder Barcelona nå håper å få det beste ut av Coutinho, og at han skal fungere som en slags leder i post-Messi perioden.

Trenger bare å ta over lederrollen til Messi… (foto: barcelona, twitter)

Fra «dødvekt» og økonomisk belastning – til leder. Vi ønsker Coutinho alt godt, men ser ikke helt at alt kommer til å bli så meget bedre bare fordi at Barcelona har ombestemt seg.

OPPDATERT: Coutinhos hvileløse ferd er over – for denne gang

Les: Marco Rose har visst ikke gitt opp at Erling Haaland dropper United, City og resten av PL-banden