Celta Vigo spiller Daniel Wass var med til EM, men ikke VM

Det er litt underholdene at norske medier omtaler Daniel Wass som Fredrikstad flopp nesten 10 år etter han var ferdig i plankebyen. Dansken som nå er 29 år har etter å ha «floppet» i Norge etablert seg om en meget habil spiller.

Høyrevingen ble lånt ut til Fredrikstad fra Brøndby, han fikk tre kamper og scoret et mål, etter det gikk veien videre til Benfica som også lånte han ut den franske klubben Évian (alle spillerne deres er godt hydrerte til enhver tid) og de var så fornøyde de kjøpte han.

Les: Tidligere Liverpool-spiller til sin 7. klubb på tre år

For to år siden gikk veien videre til Celta Vigo hvor han har gjort det veldig godt, såpass bra at Valencia har tatt kontakt og ønsker en overgang.

«Vi er i forhandlinger, og de går framover. Det blir ikke lett, men jeg kan ikke avvise at avtalen kommer i havn i løpet av helgen» sier Celtas sportsdirektør Felipe Minambres.

Dansk presse satte et stort spørsmålstegn med at landslagssjef Åge Hareide ikke tok Wass med i troppen til VM i Russland. Sist sesong, sett bort i fra et lite skadeavbrekk i vår, har vært meget bra.

Daniel Wass er inne i sitt siste år i avtalen med Celta Vigo, det vil påvirke hvilken pris som Valencia må betale.