To gode venner

Luis Suárez er rett og slett lykkelig, han er gjenforent med sin bestevenn Lionel Messi og viktigs hans kone Sofia Balbi er gjenforent igjen med den angentinske verdensmesterens kone Antonela Roccuzzo.

Suárez og Messi ble bestevenner i Barcelona, nedturen var stor da den uruguayanske spissen måtte dra til Atlético Madrid sommeren 2020. Nå har gråten blitt til gledestårer etter at Luis Suárez ble presentert av Inter Miami på slutten av 2023 etter et imponerende år for den brasilianske klubben Grêmio.

Les: Arsenal, West Ham og Fulham girer opp til «London-derby» om brasiliansk landslagsspiller

Selv om han ennå ikke gjort sin offisielle konkurransedebut for MLS-laget. Men han har allerede tatt en avgjørelse om fremtiden.

– Jeg kan ikke være mer sikker og familien min vet om det allerede. Datoen er ikke satt, men dette er mitt siste steg. Jeg er forberedt på denne siste utfordringen, men den er også slitsom og jeg må tenke på livskvaliteten etter karrieren, fastslår 37-åringen i et intervju med AS.

I Inter Miami blir uruguayaneren gjenforent med flere Barcelona-lagkamerater enn Lionel Messi også Jordi Alba og Sergio Busquets er på plass for å endelig skape sukssess for David Beckham i MLS.

Les: Harry Kane ble bevisst droppet av Manchester United

I tillegg til Barcelona har Suárez også hatt tid til å spille i klubber som Liverpool, Atlético Madrid og Ajax.