Erling Braut Haaland har et nær spirituelt øyeblikk. - Lover å komme sterkere tilbake!

Det er allerede nok rykter rundt fremtiden til Erling Braut Haaland så det er ikke nødvendig at noen kaster ekstra biobrensel på bålet.

«Det jeg sa om Haaland var en spøk»
Chelsea -manager Thomas Tuchel måtte ut og korrigerte sine kommentarene til Bild om at Erling Braut Haaland skulle bli partner for Romelu Lukaku i angrep. Borussia Dortmund reagerte umiddelbart og krevde en unnskyldning, noe de nå har fått.

I forkant av dagens overkjøring møte mot Norwich i Premier League, fortalte Tuchel det var en spøk og forsøkte å forklare. – London-klubben vant for øvrig 7-0 etter hat trick fra Mason Mount. (Chelsea ligger på førsteplass i Premier League med 22.poeng etter 9.kamper).


I forrige uke nevnte Tuchel at Chelsea hadde ofte diskuterer Borussia Dortmund -spissen og at tanken er å lage et historisk sterkt angrep på Stamford Bridge med Romelu Lukaku.

Les: Nicklas Bendtner vil ha tilbake bilen sin


«Jeg gikk i en felle,» sa Tuchel til journalister, med henvisning til intervjuet hansmed Bild. «Jeg fikk en pris i Tyskland. Jeg fikk en pris fra en avis, og de spurte meg om en spiller. Normalt snakker jeg aldri, aldri om andre spillere fordi jeg aldri gjør det. Da gjorde vi mer eller mindre moro om det Jeg burde ha visst bedre fordi [jeg] gjorde narr av det og var en hyggelig fyr og svarte på et spørsmål i stedet for «nei, jeg vil ikke svare på et spørsmål». Jeg fikk denne prisen og spøker med en dobbel spiss med Romelu i oktober, og da blir det som om vi legger inn et tilbud. Det var konteksten, men OK, jeg burde ha visst bedre.»