Mohamed Elyounoussi

Når sant skal sies FC København fikk en enkel jobb i møte med Lyngby som må ha Danmarks merkeligste ledelse. – Etter å ha kjempet knallhard for å hente Magne Hoseth inn som ny hovedtrener på grunn av hans suksess for KÍ Klaksvík på Færøyene ga de han sparken etter bare 50 dager og to kamper i klubben.

De beklaget sin egen oppførsel og peke på noen interne forhold. David Nielsen fikk på sin side ingen god start på sitt comeback i Lyngby som hovedtrener, en nordmann Mohamed Elyounoussi var med å gjøre hans første kamp til en katastrofe.

Les: Har ikke snakket med Jürgen Klopp

Mohamed Elyounoussi noterte seg på scoringslisten da FC København vant 4–0 på hjemmebane over Lyngby i den danske superligaen.

Seieren sender FCK opp på 2.-plass på tabellen, to poeng bak ledende Brøndby. Det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter.

Midtjylland er også med i kampen om topplasseringen ettersom de ligger likt på poeng med FCK med én kamp mindre spilt.

Les på Engelske klubber: Møtte sjefen for Newcastle mens Anthony Joshua og Francis Ngannou hamret løs på hverandre

David Nielsen fikk på sin side ingen god start på sitt comeback i Lyngby. Han tok over som hovedtrener forrige søndag etter at Magne Hoseth fikk sparken etter bare 50 dager i klubben.

Lyngby fikk en tøff start på kampen da Casper Winther scoret selvmål seks minutter før pause, og bare to minutter senere doblet Rasmus Falk vertenes ledelse.

To minutter på overtid la Elyounoussi på til 3–0 og punktere så å si kampen allerede før hvilen. En drøy time inn i kampen fastsatte Diogo Gonçalves resultatet.

Birger Meling startet kampen på benken, men kom inn etter bare 12 minutter da Denis Vavro måtte av med en lyskeskade.