Tilbake og blir. (foto: Manchester United)

Manchester United kaptein Bruno Fernandes følger ikke med manager Erik ten Hag ut sluket på Old Trafford, men biter seg fast til tross for tilbud om ekstreme lønninger og ørkenlandet Saudi-Arabia. – Vi digger når en stjerne, som den portugisiske midtbanespilleren faktisk er, velger å si nei takk til en milliard i året fordi de elsker det de gjør, nemlig spille football og ikke oppdatere sin Instagram-konto.

Etter en intens ryktestrom rykker han ut i Playes Tribune: «Jeg vil ikke dra!» – «Det har alltid vært min ultimate drøm å spille her»

For et par uker siden var det rapporter som hevdet at Bruno Fernandes planlegger å legge Old Trafford bak seg i sommer. Bayern München, Inter Milan og Al-Nassr har stor interesse for Manchester United-stjernen.

Les: Bodø/Glimt sitt totalbudsjett er litt over det Xavi får i fallskjerm

Det er 29-åringen selv som har tatt bladet fra munnen i et innlegg på The Players Tribune. Der forteller portugiseren om hvordan han brøt sammen i gråt da han fikk beskjed om at overgangen til giganten på Old Trafford var på plass. Han elsker rett og slett å ta på seg i den røde skjorten.

«Jeg elsker å gå ut på Old Trafford mer enn noe annet i verden. Jeg vil ikke dra. Dette har alltid vært min ultimate drøm,»

«Jeg vil bare at mine forventninger skal gå hånd i hånd med forventningene til klubben. Hvis du snakker med en fan, vil han eller hun fortelle deg det samme. Vi ønsker å konkurrere om ligatittelen. Vi ønsker å spille Champions League fotball. Vi vil være med i cupfinalen. Det er der dere alle fortjener.

«Jeg vil fortsette å kjempe. Jeg vil være her. Familien min vil være her. Hvis du tviler på det, så se på Sportify Wrapped – det vil bevise det for deg…».

Fernandes har kontrakt til 2026 med opsjon på ett år til.

Les på Engelske klubber: Legenden Jaap Stam meldes på vei inn hos Manchester United i skreddersydd rolle